O nama

kupanje2

VINKOVAČKO DVORANSKO PLIVALIŠTE LENIJE!

VINKOVAČKO DVORANSKO PLIVALIŠTE „LENIJE“

Nalazimo se u samom centru grada Vinkovaca pod okriljem parka Lenije po kojem smo i dobili ime. Tu smo da Vam pružimo osjećaj opuštenosti i zadovoljstva te da Vam omogućimo bijeg u VODENI SVIJET!

*ČETIRI BAZENA dovoljna su da zadovolje sve Vaše potrebe.

*Zaljubljenike u plivanje i aktivan način života, oduševiti će SPORTSKI, 25-metarski bazen s temperaturom vode 26 do 28 °C.

*Oni skloniji zabavi, rekreaciji i igri , uživati će u REKREACIJSKOM BAZENU srcolikog oblika s temperaturom vode 30 do 32 °C koji je idealan i za prve plivačke pokrete u ŠKOLI PLIVANJA.

*HIDROMASAŽNI BAZEN

svojim brojnim mlaznicama, gejzirom i toplom vodom od 35°C omogućiti će Vam pravi užitak opuštanja, relaksacije i trenutni bijeg od svakodnevnih problema i stresa.

*Najmlađima je namijenjen DJEČJI BAZEN kružnog oblika i ugodne temperature vode od 30 do 32 °C.

*Svojim najmlađima priredite NEZABORAVNU ROĐENDANSKU PROSLAVU na JEDINSTVENOM MJESTU – Vinkovačkom dvoranskom plivalištu LENIJE.

*U večernjim satima SUBOTOM, nudimo Vam ČAROLIJU NOĆNOG KUPANJA.

*Odmor od plivanja i zabave naći ćete u našem BISTROU s pogledom na sva četiri bazena , a ljubazno i educirano osoblje tu je da Vaš boravak učini još ljepšim.

*Posjetite nas i uvjerite se da Vam je, za zdrav način života, Odmor i opuštanje, zabavu, sport i rekreaciju, pravo mjesto

VINKOVAČKO DVORANSKO PLIVALIŠTE LENIJE!