STOLNI TENIS NA BAZENIMA LENIJE

Tijekom cijelog radnog vremena, svaki dan od 8 do 22 sata, a subotom do 24 sata, na bazenima Lenije možete Opširnije »

JESENSKA SHEMA

Početkom jeseni na vinkovačkom dvoranskom plivalištu Lenije započinemo jesensku shemu rada. To znači da s radom nastavljaju plivački klubovi, te Opširnije »

PONUDA ZA UMIROVLJENIKE

Svakim radnim danom od 8 do 12 sati u ponudi imamo poludnevne ulaznice za umirovljenike po cijeni  13,00 kuna. Opširnije »

NOĆNO KUPANJE

Cijenjeni korisnici, obavještavamo vas da je noćno kupanje od 17. rujna 2016. godine ponovo svake subote, u terminu od 20 Opširnije »

Održavanje bazena

Cijenjeni korisnici, obavještavamo Vas da će bazeni “Lenije” biti zatvoreni od 05. do 11. rujna 2016. godine radi redovnog godišnjeg Opširnije »

 

STOLNI TENIS NA BAZENIMA LENIJE

20160913_104543_resized

Tijekom cijelog radnog vremena, svaki dan od 8 do 22 sata, a subotom do 24 sata, na bazenima Lenije možete se opustiti uz partiju stolnog tenisa. Cijena sata je 15,00 kuna.

JESENSKA SHEMA

IMG_1794

Početkom jeseni na vinkovačkom dvoranskom plivalištu Lenije započinemo jesensku shemu rada. To znači da s radom nastavljaju plivački klubovi, te svi oni u ovom periodu godine primaju i nove članove. Osim održavanja treninga pravo je vrijeme za naše dobro poznate programe:

PONUDA ZA UMIROVLJENIKE

20160913_104522

Svakim radnim danom od 8 do 12 sati u ponudi imamo poludnevne ulaznice za umirovljenike po cijeni  13,00 kuna.

NOĆNO KUPANJE

IF

Cijenjeni korisnici,
obavještavamo vas da je noćno kupanje od 17. rujna 2016. godine ponovo svake subote, u terminu od 20 do 24 sata.Dođite s dragim osobama i uživajte u ugodnoj atmosferi te hrani i piću iz našeg bistroa!

Održavanje bazena

radovi na bazenu

Cijenjeni korisnici,
obavještavamo Vas da će bazeni “Lenije” biti zatvoreni od 05. do 11. rujna 2016. godine radi redovnog godišnjeg remonta bazena. Od 12. rujna 2016. godine nastavljamo raditi po redovnom rasporedu, od nedjelje do petka od 8 do 22 sata, a subotom od 8 do 24 sata.

ZAHVALJUJEMO NA RAZUMIJEVANJU!

ZAVRŠETAK PROVEDBE PROJEKTA „VINKOVCI ZA PLIVANJE“ 2016.

13.06. - Vinkovci za plivanje - dodjela diploma

U ponedjeljak, 13. lipnja na našim bazenima „Lenije“ završena je provedba projekta „Vinkovci za plivanje“ 2016. Projekt je bio namijenjen učenicima 2. razreda osnovnih škola s područja grada Vinkovaca, a u njemu je sudjelovalo 386 polaznika iz 7 osnovnih škola – OŠ Antun Gustav Matoš, OŠ Bartol Kašić, OŠ Josip Kozarac, OŠ Ivan Goran Kovačić, OŠ Vladimir Nazor, OŠ Ivan Mažuranić i OŠ Nikola Tesla.

ZAVRŠNICA PROJEKTA „VODENI VRTIĆ 2“ 2016.

Vodeni vrtić 2 - zagrijavanje 2

Već četvrti put na našim bazenima održana je završnica projekta „Vodeni vrtić 2“ namijenjenog djeci vrtićkog i predškolskog uzrasta od 4 do 7 godina. U  projektu je sudjelovalo preko 100 mališana iz 4 vrtića s područja Grada Vinkovaca – DV Bajka, DV Medenjak, DV Kolijevka i DV Eden.

LJETNA SHEMA

Picture 035

Poštovani korisnici!

Dolaskom ljepšeg i toplijeg vremena otvorili smo sunčalište  koje je otvoreno za posjetitelje svaki dan od 8 do 22 sata. Počevši  28. 05. 2016. godine promijenili smo termin noćnog kupanja, svake subote od 21 do 24 sata. Tijekom cijelog radnog vremena  u ponudi imamo više vrsta hrane iz našeg bistroa te mnoštvo osvježavajućih napitaka.

POČETAK 2. CIKLUSA PROJEKTA „NAUČIMO PLIVATI – ŠKOLA PLIVANJA“ 2016.

U subotu, 30. travnja 2016., započela je provedba 2. ciklusa projekta „Naučimo plivati – škola plivanja“ 2016. Planirana provedba aktivnosti je do sredine lipnja.

U 2. ciklusu sudjeluju učenici iz 21 osnovne i 15 područnih škola s područja naše županije. Više od 580 učenika dolazi iz Nuštra, Cerića, Marinaca, Vukovara, Bogdanovaca, Slakovaca, Starih i Novih Jankovaca, Bošnjaka, Županje, Vođinaca, Retkovaca, Prkovaca, Starih i Novih Mikanovaca, Cerne, Ilače, Banovaca, Vinkovačkih Banovaca, Negoslavaca, Orolika, Bobote, Klise, Vere, Ludvinaca, Pačetina, Iloka, Lipovca, Podgrađa, Nijemaca i Đeletovaca.

Raspored prijevoza i obuke plivanja možete skinuti ovdje.

OBAVIJEST RODITELJIMA:
Duž cijelog dvoranskog plivališta ugrađeno je podno grijanje, a temperatura vode u bazenu za obuku je 31°C, zraka 33°C tako da nije potrebno nositi dodatnu odjeću ili obuću za bazen. Na bazenu su ugrađena sušila za kosu pa mališani trebaju ponijeti samo kupaće i ručnik. Prema našem kućnom redu nije dopušteno unositi hranu i piće u prostor bazena zbog higijenskih i zakonskih razloga. U prostoru bazena mogu se konzumirati hrana,  piće i slastice iz ponude bistroa „Lenije“ na za to predviđenom mjestu.

Na recepciji bazena se mogu kupiti silikonske plivačke kapice koje nisu obavezne, ali  preporučuju se za sve korisnike jer ih kosa ne ometa tijekom plivanja ali i skraćuje vrijeme sušenja kose. U ponudi imamo i kupaće za sve uzraste, plivačke naočale, štipaljke za nos i čepiće za uši koji dodatno olakšavaju plivanje i boravak u vodi.

NOVO U PONUDI

image-69ff2fac28de9038270c316442bccd0991f82487ff9a12533557d0325be849a6-V

Uz već poznatu i prihvaćenu plivačku opremu, poput naočala, kapica, štipaljki za nos i čepića za uši, ovih dana proširili smo naš asortiman i na kupaće gaćice i kostime. U ponudi imamo muške kupaće gaćice, od veličina za malene dječake do veličina za odrasle. Ženske jednodjelne kupaće kostime, također, nudimo u svim veličinama. Za bebe kod nas možete naći jednokratne pelene za plivanje.
U ponudi imamo kupaće napravljene od dvije vrste materijala, uobičajenog 80% poliamid i  20% elastin.Kupaći kostimi koji se redovito nose na bazenima troše se zbog klorirane vode. Elastično vlakno koje osigurava elastičnost materijala te ga čini ugodnijim, vrlo je osjetljivo na klor. Ako plivate povremeno, ovaj materijal će vam dobro odgovarati. Ako plivate redovito, odnosno intenzivno, koristite radije materijal  s oznakom AQUARESIST. Proizvodi s oznakom AQUARESIST otporni su na djelovanje klora tijekom cijelog vijeka trajanja. Zadržavaju elastičnost i otporni su na UV zračenje. Stoga se preporučuju za redovitu ili intenzivnu upotrebu na bazenu.
Dođite i uvjerite se u našu bogatu i raznovrsnu ponudu!