Medijsko predstavljanje projekta “Naučimo plivati – škola plivanja” 2017.

Već šestu godinu za redom na bazenima Lenije se provodi projekt obuke neplivača i usavršavanja plivanja pod nazivom „Naučimo plivati Opširnije »

Promocija u ožujku

Stigao nam je ožujak! Temperatura raste a s njom i naši mjesečni popusti! Posjetite nas i ostvarite popust na ulaznice Opširnije »

Početak projekta „Naučimo plivati – škola plivanja“ 2017.

Već šestu godinu za redom na našim bazenima se provodi projekt „Naučimo plivati – škola plivanja“ namijenjen svim učenicima osnovnih Opširnije »

Tematsko noćno kupanje – “Maskenbal”

Vrijeme je maškara! Zato smo za vas pripremili tematsko noćno kupanje u subotu, 25. veljače. Maske vam nisu potrebne – Opširnije »

Darivanje “Valentinovo” – osvoji ulaznice za bazen na Valentinovo!

Osvojite 2 ulaznice noćno kupanje za Valentinovo + slatki paket iznenađenja! Povodom Valentinova, za vas smo pripremili nagradnu igru na Opširnije »

 

Medijsko predstavljanje projekta “Naučimo plivati – škola plivanja” 2017.

Već šestu godinu za redom na bazenima Lenije se provodi projekt obuke neplivača i usavršavanja plivanja pod nazivom „Naučimo plivati – škola plivanja“. Projekt je namijenjen svim učenicima osnovnih škola s područja Vukovarsko srijemske županije.

Promocija u ožujku

Stigao nam je ožujak! Temperatura raste a s njom i naši mjesečni popusti! Posjetite nas i ostvarite popust na ulaznice 2 sata za odrasle.

Početak projekta „Naučimo plivati – škola plivanja“ 2017.

Već šestu godinu za redom na našim bazenima se provodi projekt „Naučimo plivati – škola plivanja“ namijenjen svim učenicima osnovnih škola s područja Vukovarsko srijemske županije. Zbog velikog broja prijavljenih učenika, projekt se provodi u dva ciklusa.

Tematsko noćno kupanje – “Maskenbal”

Vrijeme je maškara! Zato smo za vas pripremili tematsko noćno kupanje u subotu, 25. veljače. Maske vam nisu potrebne – pripremit ćemo vam kutak za slikanje i maskice koje možete koristiti za slikanje.

Iskoristite i promotivnu ponudu našeg bistroa – palačinka + sok = 10kn!

Darivanje “Valentinovo” – osvoji ulaznice za bazen na Valentinovo!

Osvojite 2 ulaznice noćno kupanje za Valentinovo + slatki paket iznenađenja! Povodom Valentinova, za vas smo pripremili nagradnu igru na našoj Facebook stranici!

OBAVIJEST

U srijedu, 08. veljače 2017. godine, od 10 do 12 sati održava se natjecanje školskih sportskih društava Vukovarsko – srijemske županije u plivanju, u kategorijama djevojčica i dječaka 7. i 8. razreda osnovnih škola. U tom terminu očekuju se veće gužve.

Valentinovo na bazenima Lenije

Stiže nam Valentinovo! Za vas smo pripremili romantičnu ponudu – ulaznica za noćno kupanje + slatki paket iznenađenja = 20kn.

Dođite i provedite ugodnu večer u romantičnoj atmosferi na našim bazenima!

PROMOCIJA U VELJAČI

Veljača je stigla! A s njom i naša mjesečna akcija! Posjetite nas i ostvarite popust na dnevne ulaznice za odrasle.

Nagradna igra “Zagrli me” – osvoji ulaznice za bazen!

Osvojite 2 dnevne ulaznice za naše bazene! Povodom Međunarodnog dana zagrljaja, za vas smo pripremili nagradnu igru na našoj Facebook stranici!

4. LIKOVNA KOLONIJA

U sklopu obilježavanja rođendana bazena, 28. prosinca 2016. godine održali smo 4. po redu likovnu koloniju. Ove godine na koloniji su sudjelovali sljedeći slikari: