SWIM & GYM

Predstavljamo novi projekt,napravljen u suradnji s fitness centrom Apello Fenix. Za 280,00 kuna mjesečno možete kupiti mjesečnu ulaznicu koja vam Opširnije »

NOVI CIKLUS PROJEKTA “VODENI VRTIĆ”

Osmijeh mališana ponovno je na bazenima Lenije! Danas,  17. listopada 2018. dolaskom prve skupine djece iz dječjeg vrtića Medenjak, započeli Opširnije »

MEDIJSKO PREDSTAVLJANJE NOVOG CIKLUSA PROJEKTA “VINKOVCI ZA PLIVANJE”

Na medijskoj konferenciji predstavljen je projekt „Vinkovci za plivanje” 2018./2019. godine, koji se sastoji od 8 dolazaka po 2 školska Opširnije »

VINKOVCI ZA PLIVANJE – RASPORED DOLAZAKA

Raspored dolazaka djece na bazen možete pogledati ovdje. Opširnije »

JESENSKA SHEMA I RASPORED KORIŠTENJA BAZENA

Nakon  godišnjeg remonta bazena, 17. rujna 2018. godine nastavili smo s redovnim radom. Počela je i nova školska godina te Opširnije »

 

SWIM & GYM

Predstavljamo novi projekt,napravljen u suradnji s fitness centrom Apello Fenix.
Za 280,00 kuna mjesečno možete kupiti mjesečnu ulaznicu koja vam omogućava  svakodnevni ulazak na bazen u trajanju od 2 sata i svakodnevno korištenje teretane u fitness centru Apello Fenix u neograničenom trajanju.

VAŠE TIJELO ĆE VAM BITI ZAHVALNO!

NOVI CIKLUS PROJEKTA “VODENI VRTIĆ”

Osmijeh mališana ponovno je na bazenima Lenije!
Danas,  17. listopada 2018. dolaskom prve skupine djece iz dječjeg vrtića Medenjak, započeli smo provođenje projekta „Vodeni Vrtić 1“ 2018. godine.

MEDIJSKO PREDSTAVLJANJE NOVOG CIKLUSA PROJEKTA “VINKOVCI ZA PLIVANJE”

Na medijskoj konferenciji predstavljen je projekt „Vinkovci za plivanje” 2018./2019. godine, koji se sastoji od 8 dolazaka po 2 školska sata za svih 7 osnovnih škola s područja Vinkovaca. Grad Vinkovci glavni je pokrovitelj projekta, te je učenicima 3. razreda omogućeno sudjelovanje bez naknade.

VINKOVCI ZA PLIVANJE – RASPORED DOLAZAKA

Raspored dolazaka djece na bazen možete pogledati ovdje.

JESENSKA SHEMA I RASPORED KORIŠTENJA BAZENA

Nakon  godišnjeg remonta bazena, 17. rujna 2018. godine nastavili smo s redovnim radom. Počela je i nova školska godina te su klubovi i udruge koje djeluju na našim bazenima krenuli sa svojim treninzima i obukama.

OBAVIJEST O REMONTU

Obavještavamo sve korisnike bazena Lenije kako će se redovni godišnji remont postrojenja bazena održati od 03. do 16.rujna.2018. godine. Od 17. rujna 2018. godine nastavljamo s redovnim radom:

  • ponedjeljak – petak 7.00-22.00 sata
  • subota 7.00-24.00 sata, 20.00-24.00 noćno kupanje
  • nedjelja 7.00-22.00 sata
    Zahvaljujemo na razumijevanju!

LJETNA MJESEČNA OBITELJSKA ULAZNICA PO AKCIJSKOJ CIJENI

U srpnju i kolovozu snizili smo cijenu  obiteljske mjesečne ulaznice.  Ljetna cijena ulaznice za roditelje s jednim ili dvoje djece iznosi samo 16,66 kuna dnevno.  Nakon kupanja vrijeme možete provoditi na našem sunčalištu uz veliki izbor brze hrane, osvježavajućih pića i sladoleda.

Dođite i uvjerite se!!!

PROJEKT “NAUČIMO PLIVATI – ŠKOLA PLIVANJA” 2018. – NOVI MODEL

U želji da sva djeca općine Ivankovo nauče plivati, Općina Ivankovo i njen načelnik Marko Miličević odlučili su kako općina preuzima sveukupni trošak projekta (prijevoz i obuke polaznika) za ovu i 2019. godinu. Polaznici obuke bili su učenice i učenici trećih razreda osnovnih škola s područja općine, njih 94-ero.

ZAVRŠNICA PROJEKTA “NAUČIMO PLIVATI – ŠKOLA PLIVANJA” 2018.

Dana 20. lipnja 2018. godine na bazenima Lenije održana je tiskovna konferencija povodom završetka projekta projekta „Naučimo plivati – škola plivanja“ 2018. Na konferenciji su sudjelovali doc. dr.sc. Jadranka Mustapić – Karlić, pročelnica upravnog odjela za obrazovanje, sport, mlade i demografiju, Željko Ilić, direktor Periske d.o.o., Marko Lončar, voditelj projekta i Zvonimir Pinter iz  Vinkovačkog plivačkog kluba.

AKCIJA ZA KRAJ ŠKOLSKE GODINE

Povodom završetka školske godine, svim školarcima darujemo popust od 25 % na dnevne ulaznice!