ZAVRŠNICA PROJEKTA „VODENI VRTIĆ 2“ 2016.

Već četvrti put na našim bazenima održana je završnica projekta „Vodeni vrtić 2“ namijenjenog djeci vrtićkog i predškolskog uzrasta od Opširnije »

LJETNA SHEMA

Poštovani korisnici! Dolaskom ljepšeg i toplijeg vremena otvorili smo sunčalište  koje je otvoreno za posjetitelje svaki dan od 8 do Opširnije »

POČETAK 2. CIKLUSA PROJEKTA „NAUČIMO PLIVATI – ŠKOLA PLIVANJA“ 2016.

U subotu, 30. travnja 2016., započela je provedba 2. ciklusa projekta „Naučimo plivati – škola plivanja“ 2016. Planirana provedba aktivnosti Opširnije »

NOVO U PONUDI

Uz već poznatu i prihvaćenu plivačku opremu, poput naočala, kapica, štipaljki za nos i čepića za uši, ovih dana proširili Opširnije »

 

ZAVRŠETAK PROVEDBE PROJEKTA „VINKOVCI ZA PLIVANJE“ 2016.

13.06. - Vinkovci za plivanje - dodjela diploma

U ponedjeljak, 13. lipnja na našim bazenima „Lenije“ završena je provedba projekta „Vinkovci za plivanje“ 2016. Projekt je bio namijenjen učenicima 2. razreda osnovnih škola s područja grada Vinkovaca, a u njemu je sudjelovalo 386 polaznika iz 7 osnovnih škola – OŠ Antun Gustav Matoš, OŠ Bartol Kašić, OŠ Josip Kozarac, OŠ Ivan Goran Kovačić, OŠ Vladimir Nazor, OŠ Ivan Mažuranić i OŠ Nikola Tesla.

ZAVRŠNICA PROJEKTA „VODENI VRTIĆ 2“ 2016.

Vodeni vrtić 2 - zagrijavanje 2

Već četvrti put na našim bazenima održana je završnica projekta „Vodeni vrtić 2“ namijenjenog djeci vrtićkog i predškolskog uzrasta od 4 do 7 godina. U  projektu je sudjelovalo preko 100 mališana iz 4 vrtića s područja Grada Vinkovaca – DV Bajka, DV Medenjak, DV Kolijevka i DV Eden.

LJETNA SHEMA

Picture 035

Poštovani korisnici!

Dolaskom ljepšeg i toplijeg vremena otvorili smo sunčalište  koje je otvoreno za posjetitelje svaki dan od 8 do 22 sata. Počevši  28. 05. 2016. godine promijenili smo termin noćnog kupanja, svake subote od 21 do 24 sata. Tijekom cijelog radnog vremena  u ponudi imamo više vrsta hrane iz našeg bistroa te mnoštvo osvježavajućih napitaka.

POČETAK 2. CIKLUSA PROJEKTA „NAUČIMO PLIVATI – ŠKOLA PLIVANJA“ 2016.

U subotu, 30. travnja 2016., započela je provedba 2. ciklusa projekta „Naučimo plivati – škola plivanja“ 2016. Planirana provedba aktivnosti je do sredine lipnja.

U 2. ciklusu sudjeluju učenici iz 21 osnovne i 15 područnih škola s područja naše županije. Više od 580 učenika dolazi iz Nuštra, Cerića, Marinaca, Vukovara, Bogdanovaca, Slakovaca, Starih i Novih Jankovaca, Bošnjaka, Županje, Vođinaca, Retkovaca, Prkovaca, Starih i Novih Mikanovaca, Cerne, Ilače, Banovaca, Vinkovačkih Banovaca, Negoslavaca, Orolika, Bobote, Klise, Vere, Ludvinaca, Pačetina, Iloka, Lipovca, Podgrađa, Nijemaca i Đeletovaca.

Raspored prijevoza i obuke plivanja možete skinuti ovdje.

OBAVIJEST RODITELJIMA:
Duž cijelog dvoranskog plivališta ugrađeno je podno grijanje, a temperatura vode u bazenu za obuku je 31°C, zraka 33°C tako da nije potrebno nositi dodatnu odjeću ili obuću za bazen. Na bazenu su ugrađena sušila za kosu pa mališani trebaju ponijeti samo kupaće i ručnik. Prema našem kućnom redu nije dopušteno unositi hranu i piće u prostor bazena zbog higijenskih i zakonskih razloga. U prostoru bazena mogu se konzumirati hrana,  piće i slastice iz ponude bistroa „Lenije“ na za to predviđenom mjestu.

Na recepciji bazena se mogu kupiti silikonske plivačke kapice koje nisu obavezne, ali  preporučuju se za sve korisnike jer ih kosa ne ometa tijekom plivanja ali i skraćuje vrijeme sušenja kose. U ponudi imamo i kupaće za sve uzraste, plivačke naočale, štipaljke za nos i čepiće za uši koji dodatno olakšavaju plivanje i boravak u vodi.

NOVO U PONUDI

image-69ff2fac28de9038270c316442bccd0991f82487ff9a12533557d0325be849a6-V

Uz već poznatu i prihvaćenu plivačku opremu, poput naočala, kapica, štipaljki za nos i čepića za uši, ovih dana proširili smo naš asortiman i na kupaće gaćice i kostime. U ponudi imamo muške kupaće gaćice, od veličina za malene dječake do veličina za odrasle. Ženske jednodjelne kupaće kostime, također, nudimo u svim veličinama. Za bebe kod nas možete naći jednokratne pelene za plivanje.
U ponudi imamo kupaće napravljene od dvije vrste materijala, uobičajenog 80% poliamid i  20% elastin.Kupaći kostimi koji se redovito nose na bazenima troše se zbog klorirane vode. Elastično vlakno koje osigurava elastičnost materijala te ga čini ugodnijim, vrlo je osjetljivo na klor. Ako plivate povremeno, ovaj materijal će vam dobro odgovarati. Ako plivate redovito, odnosno intenzivno, koristite radije materijal  s oznakom AQUARESIST. Proizvodi s oznakom AQUARESIST otporni su na djelovanje klora tijekom cijelog vijeka trajanja. Zadržavaju elastičnost i otporni su na UV zračenje. Stoga se preporučuju za redovitu ili intenzivnu upotrebu na bazenu.
Dođite i uvjerite se u našu bogatu i raznovrsnu ponudu!

SRETAN USKRS

sretan uskrs_manja

MEDIJSKO PREDSTAVLJANJE PROJEKTA „VINKOVCI ZA PLIVANJE“ 2016.

16.03. - medijsko predstavljanje projekta

U srijedu, 16. ožujka 2016. Godine na vinkovačkom dvoranskom plivalištu „Lenije“ održano je medijsko predstavljanje projekta „Vinkovci za plivanje“ 2016.

„VINKOVCI ZA PLIVANJE“ 2016.

DSC_0009

U ponedjeljak, 14. ožujka, krenula je provedba novog projekta pod nazivom „Vinkovci za plivanje“ 2016. Namijenjen je svim učenicima 2. razreda osnovnih škola s područja grada Vinkovaca.  Provedba projekta planirana je do kraja školske godine.

Poziv na nadmetanje 2016

Poziv na nadmetanje 2016

POČETAK PROVEDBE PROJEKTA „NAUČIMO PLIVATI – ŠKOLA PLIVANJA“ 2016.

IMG_3325

Već petu godinu za redom na našim bazenima se provodi projekt „Naučimo plivati – škola plivanja“ namijenjen svim učenicima osnovnih škola s područja Vukovarsko-srijemske županije. Zbog velikog broja prijavljenih učenika, projekt se provodi u dva ciklusa.
Prvi ciklus počinje u subotu 27. veljače, a završava 25. travnja 2016.. Sudjelovat će učenici iz 23 osnovne i 9 područnih škola s područja naše županije. Samo u prvom djelu projekta sudjelovat će više od 860 učenika iz Županje, Iloka, Štitara, Babine Grede, Posavskih Podgajaca, Rajevog Sela, Gunje, Drenovaca, Bršadina, Antina, Tordinaca, Korođa, Jarmine, Markušice, Gaboša, Ostrova, Tovarnika, Račinovaca, Đurića, Andrijaševaca, Ivankova, Privlake, Cerne, Šarengrada, Bapske, Mohova, Opatovca, Lovasa, Gradišta, Soljana, Strošinaca i Komletinaca. Raspored provedbe prijevoza i škole plivanja možete skinuti ovdje.