Arhiva kategorije: Bazeni

PROSINAC NA BAZENIMA LENIJE

Predbožićno vrijeme, naravno, ima svoje čari, ali nama na bazenima Lenije dodatno je svečano, jer to je i vrijeme našeg rođendana. Imali smo pregršt događanja vezanih za rođendan bazena i za Božić – slatku kućicu na adventu u pješačkoj zoni, Dan otvorenih vrata, kićenje božićne jelke, likovnu koloniju, a sve nazočne na sam rođendan počastili smo rođendanskom tortom.
Pogledajte nekoliko zanimljivih fotografija nastalih u to vrijeme.

ADVENT U VINKOVCIMA – LEDENI ORION

Kod naše “Slatke kućice” iz dana u dan je sve veća gužva. Probajte najbolje tople slastice u gradu: fritule palačinke i vafle, te kuhano vino i kavu! 

U foto galeriji pogledajte djelić atmosfere s adventa.

OSMA ETAPA PROGRAMA “SIGURNOST NA VODI”

Gradsko društvo Crvenog križa Vinkovci, na natječaju Hrvatskog Crvenog križa,  osiguralo je sredstva za sufinanciranje osme etape programa privikavanja na vodu “Sigurnost na vodi”. Tim povodom danas je održana i tiskovna konferencija.

ZAVRŠETAK PROJEKTA „VODENI VRTIĆ 1“ 2018. GODINE

Danas su dječji vrtići Pupoljak iz Otoka i Krijesnica iz Starih Jankovaca imali završnicu, čime je okončan naš jesenski projekt „Vodeni Vrtić 1“ za tekuću godinu.

SWIM & GYM

Predstavljamo novi projekt,napravljen u suradnji s fitness centrom Apello Fenix.
Za 280,00 kuna mjesečno možete kupiti mjesečnu ulaznicu koja vam omogućava  svakodnevni ulazak na bazen u trajanju od 2 sata i svakodnevno korištenje teretane u fitness centru Apello Fenix u neograničenom trajanju.

VAŠE TIJELO ĆE VAM BITI ZAHVALNO!

NOVI CIKLUS PROJEKTA “VODENI VRTIĆ”

Osmijeh mališana ponovno je na bazenima Lenije!
Danas,  17. listopada 2018. dolaskom prve skupine djece iz dječjeg vrtića Medenjak, započeli smo provođenje projekta „Vodeni Vrtić 1“ 2018. godine.

MEDIJSKO PREDSTAVLJANJE NOVOG CIKLUSA PROJEKTA “VINKOVCI ZA PLIVANJE”

Na medijskoj konferenciji predstavljen je projekt „Vinkovci za plivanje” 2018./2019. godine, koji se sastoji od 8 dolazaka po 2 školska sata za svih 7 osnovnih škola s područja Vinkovaca. Grad Vinkovci glavni je pokrovitelj projekta, te je učenicima 3. razreda omogućeno sudjelovanje bez naknade.

VINKOVCI ZA PLIVANJE – RASPORED DOLAZAKA

Raspored dolazaka djece na bazen možete pogledati ovdje.

JESENSKA SHEMA I RASPORED KORIŠTENJA BAZENA

Nakon  godišnjeg remonta bazena, 17. rujna 2018. godine nastavili smo s redovnim radom. Počela je i nova školska godina te su klubovi i udruge koje djeluju na našim bazenima krenuli sa svojim treninzima i obukama.

OBAVIJEST O REMONTU

Obavještavamo sve korisnike bazena Lenije kako će se redovni godišnji remont postrojenja bazena održati od 03. do 16.rujna.2018. godine. Od 17. rujna 2018. godine nastavljamo s redovnim radom:

  • ponedjeljak – petak 7.00-22.00 sata
  • subota 7.00-24.00 sata, 20.00-24.00 noćno kupanje
  • nedjelja 7.00-22.00 sata
    Zahvaljujemo na razumijevanju!