Arhiva kategorije: Škola plivanja

Završetak projekta „Naučimo plivati – škola plivanja“ 2017.

U srijedu, 21. lipnja 2017. godine na našim bazenima „Lenije“ održana je posljednja završnica projekta obuke neplivača i usavršavanja plivanja pod nazivom „Naučimo plivati – škola plivanja“ 2017.

Završetak projekta „Vodeni vrtić 2“ 2017.

U četvrtak, 25. svibnja 2017. na našim bazenima „Lenije“ završio je projekt „Vodeni vrtić 2“ 2017. namijenjen djeci vrtićkog i predškolskog uzrasta od 4 do 7 godina.

Početak projekta „Naučimo plivati – škola plivanja“ 2017.

Već šestu godinu za redom na našim bazenima se provodi projekt „Naučimo plivati – škola plivanja“ namijenjen svim učenicima osnovnih škola s područja Vukovarsko srijemske županije. Zbog velikog broja prijavljenih učenika, projekt se provodi u dva ciklusa.

Početak provedbe projekta “Sigurnost na vodi”

U utorak, 22. studenog 2016. godine u 10:00 sati na našim bazenima „Lenije“ održano je medijsko predstavljanje projekta „Sigurnost na vodi“ 2016.

Na medijskom predstavljanju prisustvovali su zamjenik gradonačelnika Grada Vinkovaca Ivan Bosančić, direktor Periske d.o.o. Željko Ilić, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci Branko Tomić, ravnateljica Centra za predškolski odgoj Vinkovci Mirjana Pešec, predsjednik Vinkovačkog plivačkog kluba Tomislav Šarić, ravnateljica KDV Eden i Srce Marijino Gordana Živković i velečasni župe sv. Ćirila i Metoda Anđelko Cindori.

MEDIJSKO PREDSTAVLJANJE PROJEKTA „VINKOVCI ZA PLIVANJE“ 2016.

U srijedu, 16. ožujka 2016. Godine na vinkovačkom dvoranskom plivalištu „Lenije“ održano je medijsko predstavljanje projekta „Vinkovci za plivanje“ 2016.

„VINKOVCI ZA PLIVANJE“ 2016.

U ponedjeljak, 14. ožujka, krenula je provedba novog projekta pod nazivom „Vinkovci za plivanje“ 2016. Namijenjen je svim učenicima 2. razreda osnovnih škola s područja grada Vinkovaca.  Provedba projekta planirana je do kraja školske godine.

ZAVRŠETAK PROVEDBE PROJEKTA „VINKOVCI ZA PLIVANJE“ 2016.

U ponedjeljak, 13. lipnja na našim bazenima „Lenije“ završena je provedba projekta „Vinkovci za plivanje“ 2016. Projekt je bio namijenjen učenicima 2. razreda osnovnih škola s područja grada Vinkovaca, a u njemu je sudjelovalo 386 polaznika iz 7 osnovnih škola – OŠ Antun Gustav Matoš, OŠ Bartol Kašić, OŠ Josip Kozarac, OŠ Ivan Goran Kovačić, OŠ Vladimir Nazor, OŠ Ivan Mažuranić i OŠ Nikola Tesla.

Početak projekta „Vodeni vrtić 1“ 2016.

U ponedjeljak, 10. listopada 2016., započela je provedba projekta „Vodeni vrtić 1“ 2016. Projekt je namijenjen djeci vrtićkog i predškolskog uzrasta s područja Vukovarsko – srijemske županije. Kroz 10 školskih sati cilj je mališane upoznati i osloboditi ih straha od vode i pripremiti za obuku neplivača. Program sadrži i plivačke igre u vodi uz koje će polaznici učiti na zabavan i kreativan način.

ZAVRŠNICA PROJEKTA „VODENI VRTIĆ 2“ 2016.

Već četvrti put na našim bazenima održana je završnica projekta „Vodeni vrtić 2“ namijenjenog djeci vrtićkog i predškolskog uzrasta od 4 do 7 godina. U  projektu je sudjelovalo preko 100 mališana iz 4 vrtića s područja Grada Vinkovaca – DV Bajka, DV Medenjak, DV Kolijevka i DV Eden.

POČETAK PROVEDBE PROJEKTA „NAUČIMO PLIVATI – ŠKOLA PLIVANJA 2015.“

U prvom ciklusu projekta koji počinje 28. veljače, a završava 28. travnja 2015. sudjeluju 22 osnovne i 8 područnih škola s područja naše županije. Više od 820 učenika iz Županje, Soljana, Strošinaca, Babine Grede, Cerne, Štitara, Gradišta, Prkovaca, Retkovaca, Vođinaca, Andrijaševaca, Bošnjaka, Privlake, Vukovara, Iloka, Opatovca, Lipovca, Apševaca, Podgrađa, Nijemaca, D. Novog Sela, Đeletovaca, Komletinaca, Ilače i Banovaca biti će polaznici ovog projekta samo u prvom djelu projekta.