Početak projekta „Naučimo plivati – škola plivanja“ 2017.

Već šestu godinu za redom na našim bazenima se provodi projekt „Naučimo plivati – škola plivanja“ namijenjen svim učenicima osnovnih škola s područja Vukovarsko srijemske županije. Zbog velikog broja prijavljenih učenika, projekt se provodi u dva ciklusa.

U subotu, 25. veljače 2017., započela je provedba prvog ciklusa projekta „Naučimo plivati – škola plivanja“ 2017., a planirana provedba aktivnosti je do 22. travnja 2017.

U prvom ciklusu sudjeluju učenici iz 21 osnovne i 10 područnih škola s područja naše županije. Više od 670 učenika dolazi iz Koroga, Tordinaca, Jarmine, Bošnjaka, Retkovaca, Andrijaševaca, Županje, Privlake, Otoka, Štitara, Ivankova, Tovarnika, Komletinaca, Markušice, Lipovca, Nijemaca, Starih Mikanovaca, vođinaca, Soljana i Vrbanje.

Raspored prijevoza i obuke plivanja za 1. ciklus možete skinuti ovdje, a za 2. ciklus možete skinuti ovdje.

Drugi ciklus započet će krajem travnja, a završiti sredinom lipnja. Prijave učenika za drugi ciklus su u tijeku, a trenutno se iz preostalih 18 osnovnih škola prijavilo više od 400 učenika. Radujemo se ponovnom susretu s polaznicima i još jednoj uspješnoj suradnji s našim projektnim partnerima.

OBAVIJEST RODITELJIMA:

Duž cijelog dvoranskog plivališta ugrađeno je podno grijanje, a temperatura vode u bazenu za obuku je 31°C, zraka 33°C tako da nije potrebno nositi dodatnu odjeću ili obuću za bazen. Na bazenu su ugrađena sušila za kosu pa mališani trebaju ponijeti samo kupaće i ručnik.

Prema našem kućnom redu nije dopušteno unositi hranu i piće u prostor bazena zbog higijenskih i zakonskih razloga. U prostoru bazena mogu se konzumirati hrana, piće i slastice iz ponude bistroa „Lenije“ na za to predviđenom mjestu.

Na recepciji bazena se mogu kupiti silikonske plivačke kapice koje nisu obavezne, ali preporučuju se za sve korisnike jer ih kosa ne ometa tijekom plivanja ali i skraćuje vrijeme sušenja kose. U ponudi imamo i kupaće za sve uzraste, plivačke naočale, štipaljke za nos i čepiće za uši koji dodatno olakšavaju plivanje i boravak u vodi.