Početak projekta “Vodeni vrtić 2” 2017.

U ponedjeljak, 24. travnja 2017. na našim bazenima započeo je projekt „Vodeni vrtić 2“. Projekt je namijenjen djeci vrtićkog i predškolskog uzrasta od 4 do 7 godina s područja Vukovarsko srijemske županije.

„Vodeni vrtić 2“ je nastavak projekta „Vodeni vrtić 1“ te predstavlja korak više u obuci plivanja. Cilj je kroz 12 školskih sati mališane upoznati i osloboditi ih straha od vode i pripremiti za obuku neplivača. Program sadrži i plivačke igre u vodi uz koje će polaznici učiti na zabavan i kreativan način.

U projektu sudjeluje preko 130 mališana iz 9 vrtića s područja Vukovarsko srijemske županije – iz Vinkovaca: DV Bajka, DV Medenjak, DV Kolijevka, KDV Eden i DV Kosjenka, te DV Kosjenka iz Cerne, DI Maki iz Andrijaševaca, DV krijesnica iz Starih Jankovaca i DV Vukovar II iz Vukovara. Planirana provedba je do 26. svibnja 2017.

Na jesen 2017. godine planira se provesti projekt „Vodeni vrtić 1“ koji predstavlja uvod u obuku plivanja. Svi zainteresirani za detalje o novom projektu informacije će dobiti na vrijeme.

Raspored prijevoza i obuke plivanja možete skinuti ovdje.

OBAVIJEST RODITELJIMA:

Duž cijelog dvoranskog plivališta ugrađeno je podno grijanje, a temperatura vode u bazenu za obuku je 31°C, a zraka 33°C tako da nije potrebno nositi dodatnu odjeću ili obuću za bazen. Na bazenu su ugrađena sušila za kosu pa mališani trebaju ponijeti samo kupaće i ručnik.

Prema našem kućnom redu nije dopušteno unositi hranu i piće u prostor bazena zbog higijenskih i zakonskih razloga. U prostoru bazena mogu se konzumirati hrana, piće i slastice iz ponude bistroa „Lenije“ na za to predviđenom mjestu.

Na recepciji bazena se mogu kupiti silikonske plivačke kapice koje nisu obavezne, ali preporučuju se za sve korisnike jer ih kosa ne ometa tijekom plivanja ali i skraćuje vrijeme sušenja kose. U ponudi imamo i kupaće za sve uzraste, plivačke naočale, štipaljke za nos i čepiće za uši koji dodatno olakšavaju plivanje i boravak u vodi.