Početak provedbe projekta “Vodeni vrtić 1” 2017.

U ponedjeljak, 16. listopada 2017., na našim bazenima je započela provedba projekta „Vodeni vrtić 1“ 2017. Projekt je namijenjen djeci vrtićkog i predškolskog uzrasta s područja Vukovarsko – srijemske županije.

Kroz 10 školskih sati polaznici će se upoznati, osloboditi straha od vode i pripremiti za obuku neplivača. Program sadrži i plivačke igre u vodi uz koje će polaznici učiti na zabavan i kreativan način.

U projektu sudjeluju mališani iz 8 dječji vrtića i igraonica s područja naše županije. Više od 150 mališana dolazi iz Andrijaševaca, Cerne, Iloka, Otoka, Starih Jankovaca i Vinkovaca.

Raspored prijevoza i obuke plivanja možete skinuti ovdje.

 

OBAVIJEST RODITELJIMA:

Duž cijelog dvoranskog plivališta ugrađeno je podno grijanje, a temperatura vode u bazenu za obuku je 31°C, a zraka 33°C tako da nije potrebno nositi dodatnu odjeću ili obuću za bazen. Na bazenu su ugrađena sušila za kosu pa mališani trebaju ponijeti samo kupaće i ručnik.

Prema našem kućnom redu nije dopušteno unositi hranu i piće u prostor bazena zbog higijenskih i zakonskih razloga. U prostoru bazena mogu se konzumirati hrana, piće i slastice iz ponude bistroa „Lenije“ na za to predviđenom mjestu.

Na recepciji bazena se mogu kupiti silikonske plivačke kapice koje nisu obavezne, ali preporučuju se za sve korisnike jer ih kosa ne ometa tijekom plivanja ali i skraćuje vrijeme sušenja kose. U ponudi imamo i kupaće za sve uzraste, plivačke naočale, štipaljke za nos i čepiće za uši koji dodatno olakšavaju plivanje i boravak u vodi.